Att hitta så fina vänner genom sitt jobb

Säg vad ni vill om att bloggvärlden är ytlig, men jag har hittat så otroligt många goda och fina vänner genom mitt jobb. Jag tror verkligen det beror på hur man är som person. Jag vet att många i denna bransch hänger med folk för deras status och kontaktnät. Men, jag skulle aldrig göra det. Jag umgås med folk som jag blir glad av & som jag har roligt med. Struntar i vad dom sysslar med. Sedan är det bara ett plus att vi jobbar med samma sak, så man kan inspirera och peppa varandra. Har bland annat hittat denna pingla genom jobbet, @emmanikelinnea som har det finaste hjärtat. Ser henne lite som min lillasyster.

Och denna goding som man alltid blir glad av, @moamattsson. Genuint skön och snäll. Och om vi går tillbaks till det jag pratade om. Jag tror det är lite skillnad i Göteborg, eller jag vill tro det... För folket i Göteborg känns mer äkta. Inte lika mycket påklistrade leenden. Man vågar visa hur man mår och man är inte rädd över att säga vad man tycker. Åh. Har verkligen börjat älska min stad igen. Vill hitta en lägenhet här och stanna ett tag till.

Bästa Samer ifrån Orange N Blk kom förbi med så otroligt mycket god och fräsch mat till oss ifrån hans café, till Nouws event. Det ligger vid Domkyrkan, Västra Hamngatan 24. Sväng förbi där och drick en juice, den med kiwi och ingefära är min favorit.

... Eller ät en god sallad! Den med biff var MAGISK!

Han tog även med sig cupcakes ifrån One Cake som dom säljer där. One Cake hittar ni på Facebook här och jag bara älskar deras koncept. Så himla mysigt. Här är ett utdrag ifrån deras hemsida.

"One Cake är bakat från ett familjerecept och har varit ett uppskattat inslag på många fester genom åren. Min son Zebastian brukade alltid säga att jag skulle börja sälja den för den var så god. Han kan vara rätt så övertygande, så han fick sin vilja igenom till slut."

Kul att glädjespridaren @juliamalmsten kom förbi! Finns nog ingen öppnare människa jag känner? Stört skön och mysig.

@eln som man äntligen fick träffa! Hon har flyttat till Göteborg nu =)

Tack tjejer för en mysig kväll igår. Vi ses i Augusti, efter semestern och sommaren. PUSS!

Gillar

Kommentarer

melliecaarne
melliecaarne,
Underbart när man kan hitta vänner via jobbet 😊 btw, superfina bilder elin!
nouw.com/melliecaarne
hallberg
hallberg,
Junitjej,
Så underbart! Man jan aldrig få nog av sådana vänner.
www.junitjejen.se
ISA,
vilket fint inlägg <3
www.isabyl.se
Maliness
Maliness,
Så härligt! Det man saknar när man är egenföretagare! Tycker också folket i vår stad Göteborg är mer äkta än Stockholm. Var inte förens iår som jag började gilla Stockholm 😉
nouw.com/maliness
madebylinda
madebylinda,
OMG for en mat <3 <3
nouw.com/madebylinda