Att falla pladask för dig

Okej, nu klarar jag inte mycket mer... Jag är kär i denna lägenhet. Vill sitta på den fönsterkarmen en sommarkväll i Stockholm, dricka rosé & känna svala vindar mot min kropp. Blicka ut över exakt den där solnedgången och låta högtalarna pumpa ut musik som gör mig lugn i själen. Jag vill tända stearinljus i hela lägenheten och låta mina detaljer gör detta hem till mitt. Ni vet när man ibland bara hittar en lägenhet och känner i hela kroppen att den är som menad för mig.

Ibland är jag bara lite för poetisk. En lägenhet jag ramlade förbi på hemnet och inte kunde slita mina ögon ifrån. Ingen speciell inredning eller så, men jag vet redan nu exakt hur jag hade inrett den. Det är farligt att surfa runt på lägenheter... För visst är jag lite för ung för att köpa mig något eget? Hoppas ni får en härlig tisdag och att ni drömmer er bort lika mycket som mig. Det är härligt faktiskt. Att drömma.

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Gud vad fint, så ljus och fräsch lägenhet. 👍
nouw.com/pdersten
elinskoglund
elinskoglund ,
hallberg
hallberg,
så himla fiN!
nouw.com/hallberg
josefinclgustafsson
josefinclgustafsson,
nnellys
nnellys,
Åh vad fint!!
nouw.com/nnellys
emmel
emmel,
saranova
saranova,
wow vad fint!
nouw.com/saranova
elinbergholm
elinbergholm,
Maliness
Maliness,
Nä tycker absolut inte man är för ung! Jag själv letar lägenhet i Vasastaden i Göteborg samt kommer nog inom 2-3 år köpa lägenhet i London också 😊 Om man har möjlighet så ska man göra det!
nouw.com/maliness
elinskoglund
elinskoglund ,
Caroline
,
Klart man ska köpa! Jag köpte min egna lägenhet som 19-åring. Och nu ska den säljas eftersom jag och min sambo har köpt hus och jag blir 23 i april 😊 kan du så kör ba kör!!!
elinskoglund
elinskoglund ,
Wiee blev så taggad nu haha 😃
nouw.com/elinskoglund