Att bli positivt överraskad

Vi just nu i stunden. Ban's har typ härligaste restaurangen med dessa överallt och livemusik. Sån feeling.

Vår dykarelärare Tom. Han har fått ta emot mycket dumma frågor ifrån mig, haha. Men snäll är han och skön!

Ines som går i vår grupp, vi är 6 st i!

Det bästa jag vet är att ha noll förväntningar för något och sedan bli så jädra positivt överraskad så att det sprudlar lycka om mig. Det hände idag när vi dykte i havet, bland vackra fiskar och man var helt isolerad ifrån allt jobbigt i livet. När vi dök så var det enda som fanns nuet. Jag lovar att jag typ kommer vara en av de som kommer hit igen och lever här som dykare. Så soft liv, är verkligen lycklig. 

Stort tips för alla som kommer till Koh Tao är att ta dykcert, vi håller på att gå Open Water kursen, billigast i världen här. Och som sagt, det är svin kul och teorin är inte ens jobbig. Idag hade vi till exempel teori på Ban's restaurang på uteserveringen med havet som bakgrund.Vi har en jätte härlig lärare så nu sitter vi och gör provet i denna chilliga soffa, så vi slapp göra det under press i ett klassrum. Går det ens att gilla livet mer än just nu i detta tillfälle? Svårslaget.

Äntligen börjar allt falla på plats. Och följ mig gärna på instagram (elinskoglund) och Twitter (Skoglundelin) nu när jag är borta, uppdaterar där mycket! Love / Elin

Gillar

Kommentarer

isaaa_,
Bättre med få förväntningar och sen bli glatt överraskad! underbart :)
isabyl.devote.se
elinlindblomm,
Så härliga bilder!
elinlindblomm.devote.se
maria.h.tennis
,
Hur var provet? Var det svårt? Jag vill nämligen också ta dyk certifikat :) tack för en superbra blogg och hoppas resan fortsätter vara grym!
lisa_4
,
jättehärlig och svinkul heter det, allt som förstärker ett ord ska sitta ihop!! litet tips bara :*