Är ni också hemma ikväll?

Börjar snart gråta, saknar denna tjej och denna kväll SÅ jävla mycket!

Efter fyra dagar sängliggandes känner jag äntligen att min energi börjar komma tillbaks. Just nu tycker jag dock det är jobbigt för jag har så mycket energi att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Helst av allt hade jag bara velat gå ut och dansa men det är jag verkligen inte tillräckligt frisk för. Jag åkte ju på en släng av influensan för har knappt kunnat röra mig för min kropp har gjort så fruktansvärt ont. Sedan feber, illamående och en extrem trötthet. Skönt att ha det överstökat och förhoppningsvis kan jag kicka igång på måndag med min träning igen!

Annars? Nu när jag har så mycket energi så är jag verkligen inspirerad. Ska sitta framför datorn hela kvällen och fila på en massa idéer jag har. Jag kommer säkert på 3-5 affärsidéer varje dag som jag vill utveckla. Dock kommer jag ju på ganska snabbt att flera inte går att utveckla men snart kommer jag att komma på något grymt. Det känner jag så starkt. Målbilden är tydlig för mig. Ska berätta mer om det i ett kommande inlägg!

Gillar

Kommentarer

nnellys
nnellys,
Härligt att du mår bättre nu iallfall! ☺️
nouw.com/nnellys
f
,
hoppas du blir så pass rik på idén att du kan köpa din drömlägenhet 😊 eget boende efter studenten e ju inte längre ngn självklarhet i Sverige..
gertrudes
gertrudes,
ÅHHHH! Finaste <3, Saknar dig så mkt....
nouw.com/gertrudes