ÄR DYRAST VERKLIGEN BÄST?

Inlägget skrivs i betalt samarbete med Swappie.


Att handla begagnat tycker jag ska vara en självklarhet och jag ser fram emot när det är normen. Att begagnat är det man kollar först när man ska inhandla något. Jag tycker att Swappie är en fantastisk tjänst som jag önskar fanns när jag var yngre och inte hade pengar till en telefon. Jag bönade och bad till mina föräldrar att få en telefon och tillslut fick jag en. Jag tror jag lyckades behålla den bara ett par månader innan jag slarvat bort den/tappat den någonstans. Då hade nog mina föräldrar önskat att Swappie fanns...

Swappie säljer begagnade mobiltelefoner och det bästa med deras tjänst är att alla mobiltelefoner är rekonstruerade och fabriksåterställda. Telefonen är begagnad men du får den i en kartong med sladd och den ser, utan att överdriva, helt ny ut när man får hem den. Jag hade aldrig kunnat tro att mobiltelefonerna ovan tidigare tillhört någon annan.

Jag bestämde mig för att göra en undersökning under mitt samarbete med Swappie. Jag beställde hem deras dyraste telefon en Iphone 11 Pro Max samt deras billigaste en Iphone 7. Jag har fotat i mitt hem för att se skillnaden på dessa kameror. Kan ni gissa vilken bild som är tagen med vilken mobiltelefon?


Alla bilder till vänster är tagna med Iphone 7 & alla bilder till höger är tagna med Iphone 11 Pro Max. Den billigaste telefonen kostar ca 1600 kr och den dyraste ca 10 500 kr. Det skiljer alltså 8900 kr. Vilket är otroligt mycket pengar.

Jag tillhör kategorin som gärna köper den nyaste telefonmodellen på marknaden och det beror ju på att jag jobbar med min telefon. Det är ett väldigt viktigt verktyg för mig. Men det jag ville förmedla med detta inlägg är att alla inte behöver ha den dyraste telefonen. Det är onödiga pengar om man inte använder telefonen till speciellt mycket förutom att scrolla på Instagram. Som ni märker skiljer ju inte heller kamerans kvalité speciellt mycket om man tar bilderna i dagsljus.Fler och fler barn får Iphones av sina föräldrar. Det är ju ändå lite av den nya generationen. Att barn hellre sitter inne och spelar på sina mobiltelefoner än att gå ut i friska luften för att leka.

Dagen jag får barn och dagen hen börjar tjata om en mobiltelefon kommer jag att beställa hem en billig telefon från Swappie. Barnet kommer ju inte ens märka någon skillnad på att den är begagnad eller ny. Eller kanske kommer hen säga "KOLLA VAD JAG HAR FÅTT!!! EN BEGAGNAD MOBILTELEFON!!!" o alla kompisar kommer sitta med öppna munnar o bara "ÅH JAG VILL OCKSÅ HA EN BEGAGNAD MOBIL!".

Begagnat ska ju som sagt bli det nya, eller hur? Klicka på här för att komma till Swappies hemsida. Uppge koden "elin100" för att få 100 kr rabatt på din beställning. Koden gäller till och med den 30:e november.


Gillar

Kommentarer