Är du vår nya praktikant?

Nu söker vi två nya praktikanter till Nouw. Vill du börja jobba på världens bästa arbetsplats? Jag får ofta frågan om hur man kommer in i mediabranschen och mitt svar är alltid: Sök praktik! Då har du chansen att komma in i branschen, knyta kontakter och visa framfötterna. Så ja, för dig som drömmer om att jobba i en redaktion, är social & älskar det kreativa. Kolla hit!

Är du driven, social, självständig, kreativ och kunnig inom sociala medier? Då kanske detta jobb är helt perfekt för dig. Vi söker en heltidspraktikant i både Stockholm och Göteborg. Någon som älskar att skriva, komma med nya idéer och som vågar ta för sig. Som praktikant hos oss kommer du att få jobba mycket med att skriva redaktionellt innehåll till vårt magasin.

Vi söker någon som kan vara hos oss under minst 2 månaders tid och praktiken startas så snart som möjligt. Detta är en perfekt chans för dig som vill komma in i mediavärlden och bygga upp sitt CV.

Skicka en ansökan till tips@nouw.com med rubrik "Praktik Göteborg" eller "Praktik Stockholm". Glöm inte att skicka med CV och ett personligt brev där du presenterar dig själv.

Det är ett stort plus om du driver en egen blogg. Lycka till!

Gillar

Kommentarer

tony c uk
,
hi young at heart 60yr old guy from uk advice?? would yiu recommend me starting a Blogg??urmm not sue love my motorsport and Music Amd world CCurrent affairsM.m But hejj feel nervous?? what do yiu think ??.kram Tc uk X
melina
melina,
Hej, jag heter Melina och jag skulle verkligen vilja jobba med att blogga men jag är inte jätte duktig och jag har svårt att komma på vad jag ska skriva om. Tror du att jag har en möjlighet att praktisera hos er, eller ska man vara jätte kunnig? Kram/M
nouw.com/melina
?
,
Måste en befinna sig i Gbg/Stockholm och vara på kontoret eller finns det möjlighet att göra praktiken på distans? Kan en därmed kombinera det med skola? Vilken ålder är minimum?
Ellen
,
Är det någon specifik ålder? Är 16, är det möjligt?