Är det såhär man vill bekämpa rasismen?

Jag blir bokstavligt talat rädd när jag ser detta. Ni försöker motverka rasismen genom att kasta stenar, stolar, ammoniak, rör och mycket mer på oskyldiga poliser och hundar. Jag skäms. Jag skäms. Jag skäms. Detta är människor som utövar våld och försöker få det att se ut som något positivt. "Vi bekämpar ju rasismen". NEJ, det gör ni inte. Ni skapar ett ännu otryggare samhälle och det gör ont i hela mig när jag ser att en folkmassa kan kasta gatstenar på oskyldiga djur. Ni ÄR hemska människor. 3.40 ca in i klippet ser ni hur hunden Eddie träffas av en gatsten. Inte nog med att det kastas saker på hundarna utan det kastas även stora staket på levande människor, poliser som gör sitt jobb. 

Att försöka poängtera något genom att storma, som det görs i filmen, ger inget positivt. Jag ser hat i demonstranterna. Jag ser hat mot poliser, hundrar, samhället. Jag ser hat mot oskyldiga människor. Jag blir rädd. Bekämpa rasismen genom POLITIK. Genom diskussioner. Genom att lära om, lära rätt. Inte genom att sjunka så långt demonstranterna i filmen gjort. 

Extremister i allmänhet tycker jag alltid går för långt. 

 

Gillar

Kommentarer

li-nn95
,
Wow! Otroligt kloka ord. Håller med fullt ut!
juliakarlsson
,
Antifascism är alltid självförsvar
hej
,
Detta var det sjukaste! Vart ville dem komma lixom?
Louiseberghh
Louiseberghh,
Återigen slår du huvudet på spiken, blir dock mörkrädd när många uppmuntrar att detta är ett bra sätt att strida mot rasismen (eller vad som helst för den delen) Våld och hat är aldrig en lösning
nouw.com/louiseberghh