Är det inte verklighet så drömmer jag

27 grader, kvällssol, picknick, Göteborg, jordgubbar, kladdkaka och en bättre vän. Igårkväll fick jag nypa mig själv i armen, vilken magisk kväll jag hade tillsammans med Patricia. Efter jobbet kände jag att jag inte kunde åka hem, behövde lite vänskap och glädje. Så mötte upp P, vi köpte käk och åkte till hennes lägenhet. Sedan tog vi med oss allt till parken och pratade i flera timmar. Kärlek, killar, lycka och problem osv. Finns typ inget bättre än ett riktigt bra tjejsnack, håller ni inte med mig? Samtalen tar aldrig slut och man kommer alltid på tusen lösningar på allting.

Sedan tog jag bussen hem där mamma, pappa och min syster satt på altanen. Det var ju över 25 grader hela denna natten - så otroligt härligt. Men där satt vi och skrattade, skämtade och pratade om livet tills 11. Då gick jag in till mig och kröp ner i sängen och somnade faktiskt med ett lugn i min kropp. Jag vill verkligen flytta hemifrån men helt ärligt så finns det inget bättre än att avslutade varje dag med tryggheten som ens föräldrar ger en. Dom är verkligen mina stöttepelare, min syster och bror också. Det finns inga som känner mig så bra som dom gör. Men det gör även att dom kan läsa av mig & det kan man bli väldigt irriterad av. Ibland vill man bara vara "dold" och att ingen ska få se igenom hur man egentligen mår. Men ibland vill man bara att någon ska krama om en och få en att känna sig liten igen.

Detta inlägg stegrade iväg. Lite känslosam tjej här en torsdag, men men. Ska snart till läkaren för att kolla min fot - håller ni tummarna för mig att det inte är någon spricka... Xx. 

Gillar

Kommentarer

Josefinaester
Josefinaester,
Åh så underbart!
nouw.com/josefinaester