Äntligen blev mitt hår fint igen

Jösses, det var på tiden att jag gick till Ida igen. Hon har fått ta hand om mitt hår nu i nästan ett år. Tiden bara springer förbi men jag har aldrig varit nöjdare än när jag gått till henne. Det negativa med att ha blont hår är att den kalla tonen som man vill åt är inte naturlig så håret drar sig alltid till den varmare tonen. För att hålla var det där kalla och friska så måste man gå på ett återbesök i alla fall var 8:e vecka. Men det tycker jag att det får vara värt. Håret gör så mycket på ens utseende.

Såhär såg mitt hår ut innan Ida satte igång. Svårt att få den rätta färgen på bild men det var väldigt varmt, håret hade sugit åt sig en massa smuts och utväxten fanns där. Hon slingade håret, avfärgade det ifrån smuts, la i en nyansering och klippte till topparna.

Voila! Som sagt - svårt att få en rättvisande bild i mörker men nu är det friskt, blont och fräscht igen. I love it! Perfekt nu inför min resa så jag slipper att bada det så mycket i vattnet för att få det solblekt. Nu är det fint som det är! Jag och Ida pratade om hur sjukt det är egentligen att man är så noggrann med att smörja in kroppen när man är utomlands, men håret skiter man fullständigt i? Så jag fick med mig en massa bra produkter till min resa som ska göra att håret håller sig fint även när jag badat och solat. Blont hår är skört, så det gäller att ta hand om det. Ska visa upp ett inlägg senare om vad jag tyckte om produkterna!

Tack Ida, på Salong Linné, för ännu ett lyckat besök. Går alltid därifrån med det största leendet. Det är så roligt att så många av Er har börjat gå till Ida också för att bli blonda. Jag vet att förr så blev jag alltid missnöjd när jag skulle fixa det hos frisören. Det blev aldrig riktigt så som jag tänkt mig, det syntes för lite. Nu är jag exakt så som jag vill vara!

Ni bokar tid hos Ida här. Ps, hon är duktig på andra hårfärger också ;) Men bara det blonda jag provat på...

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
elinskoglund
elinskoglund ,
Tuva,
Så snyggt!!!! Haha, det påminner mig bara om att jag själv måste boka tid snart, mitt hår är typ gulare än gulast just nu. Så tack för bra inspo Elin!
www.tuvaalicia.itgirls.se
elinskoglund
elinskoglund ,
Åh tack gullis! Ja bara att boka en tid haha <3 Kram!
nouw.com/elinskoglund
bysynnelivang
bysynnelivang,
johannahogel
johannahogel,
Ååå vad snyggt det blev!!
nouw.com/johannahogel
elinors
elinors,
Åh vad fint!! 😊
nouw.com/elinors
hugsaresweet
hugsaresweet,
De blev jätte fint. Älskar det 😃
nouw.com/hugsaresweet
Emma
,
SÅ snyggt!

Jag ska till Gbg i början på juni och undrar om inte du kan göra ett inlägg med tips inför en weekend i Gbg - bästa uteserveringarna, vilken restaurang får man bara inte missa att käka middag på och något kul att göra bortsettfrån shopping.

Kram och tack för en inspirerande blogg
emmaragnarsson
emmaragnarsson,
Åh gud så fint det blev! Älskar din längd på håret med!
nouw.com/emmaragnarsson
nachtweij
nachtweij,
Så fräscht!
nouw.com/nachtweij
Belovely
Belovely,
Nydelig 😊
nouw.com/belovely