ANSWER

Hej jag ska på tjejmiddag/fest men har ingen aning vad jag ska ha på mig skulle du kunna tipsa om typ partyklänningar elr något liknande skulle blivit så tacksam!! Sen tycker jag din blogg är riktigt bra Kram Hanna
Hej på dig tjejen =) Jag gillar ju inte att göra collage haha. Men besök bloggar som @jennifersandsjo, hon brukar göra fina collage & ha bra stil!

Hur känner ni Ulrik Munter! Stor förebild är du Elin och min favorit blogg! <3
Genom hans flickvän Beata som är barndomsvän med Harald... Vi umgicks mycket under Wow!

Undrar ifall ni gjort något "dumt", med tanke på att haralds pupiller ser en aniiiing stora ut? hehe.. kan du inte skriva ett inlägg om droger osv någon gång, erfarenheter, åsikter osv. vore kul att läsa
Haha, vi hade inte gjort något dumt. Jag antar att det var blixten eller liknande på kameran som gjorde det så knepigt med hans ögon. We dont do drugs! Jag är emot det och tycker det är såå onödigt. Trashigt och smutsigt är droger. 

Du är så fin! Hur lång är du och hur mycket väger du? :)
Jag gillar inte tanken av att gå ut med min vikt på bloggen. Men är 1.69 cm lång. 

Hej fina Elin! Kan du tippa om vilka artister/band du ska gå på på way out west!? Jag ska själv dit men det bestämdes ganska spontant så hade varit snällt om du ville skriva lite om vilka du ska på :) kram
Kanske lite efter nu... Men vi var på olika. Clean Bandit, Outkast, Maggio, Robin osvosv. Lyssnade inte på allt men en del =)

Hej! Skulle vara kul om du berättade lite mer om ditt jobb på nattstad. Hur fick du det? Vad gör du lite mer detaljerat? Vad är det för betalt när man jobbar som du gör? (Förstår om du inte vill svara på detta) men skulle vara intressant att veta om lönen är motsvarande en som jobbar i butik, servitör eller helt annorlunda. Kram
Hej på dig! Jag vill inte dela med mig av min lön för det angår ingen annan. Men jag gör jätte roliga saker här. Har mycket kontakt med bloggarna, har haft några events, gör småsaker som tävlingar på startsidan & har även arrangerat många veckans blogg. Det finns alltid saker att göra! Men jag gör mycket saker som ingen av er ser. Kram!

kan du förklara varför tjejer tycker om 50 shades of grey? det är ju helt olikt hur killar tänker, det är ju inte många killar som skulle tycka om att se en film när en kille blir fastbunden och piskad? hur tänker ni tjejer egentligen?
Haha, jag tror att det handlar mycket om att läsa om det förbjudna & det som är utanför ramen av "okej". Sex, att man blir fastbunden, en kille som DÖR för tjejen, kärlek, spänning, ilska, olycklig kärlek... Vi människor gillar spänning och det där farliga. Vi gillar att läsa det i alla fall, just för att det är så förbjudet. Tankarna är förbjudna. Och varför skulle inte en kille gilla denna bok/film? Det är OKEJ. Tror (eller vet) att vi gillar att läsa om vad som händer under täcket också... Alla händer upp för de som älskar 50 shades of grey! 

Gillar

Kommentarer