Ansiktsbehandling med min bästa vän

Inlägget skrivs i samarbete med SkinCeuticals.


Häromveckan var jag och Klara på en ansiktsbehandling på Lyko Concept Skin, och gjorde en behandling med SkinCeuticals produkter. Som ni vet har jag samarbetat med dem under flera månader nu och jag har verkligen bytt hela min ansiktsrutin efter att jag börjat använda SkinCeuticals produkter. Jag är helt frälst!Detta var egentligen tänkt som en mor & dotter dag. Men både min och Klaras mamma bor i Göteborg, så det kändes mysigt att göra det ihop. När vi kom dit så fick vi lite fika och sedan satt vi ner med Lena, som jobbar för SkinCeuticals, och pratade om vår hy.Därefter gjorde vi en hudanalys och det var så coolt. Vi fick testa att ta på lite solkräm på ansiktet i denna maskin och det såg ut som ett lager av lila-färg i ansiktet. När jag gick ur maskinen trodde jag att ansiktet skulle se lila ut, haha. Men man såg ingenting. Jag har alltid vetat att solkräm är viktigt men nu fick jag det verkligen svart på vitt. Solkräm behövs för att skydda vår hud mot yttre faktorer.

Efter att ha börjat jobba med SkinCeuticals har jag börjat använda deras solkrämer och jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig kommer att ta bort solkräm från min ansiktsrutin.Alltså förstår ni hur coolt detta är! Alla kan alltså gå och göra en hudanalys hos Lyko Concept Skin i Stockholm. De vita fläckarna var torrhet tror jag och genom denna maskin kunde de se vad för typ av behandling jag skulle få. Om jag var extra torr någonstans etc.Det bästa med SkinCeuticals produkter är att de är avancerad hudvård som har mycket forskning bakom sig. Deras produkter tar år att ta fram och när dem väl släpper en ny produkt så det något revoltuonerande. Jag är medveten om att deras produkter är dyra men samtidigt får man så otroligt mycket för pengarna!Vissa bokar massage för att slappna av, jag bokar ansiktsbehandling. Det är så harmoniskt & härligt att bli ompysslad! SkinCeuticals produkter finns hos flera legitimerade salonger i Sverige och en utav dem är Lyko Concept Skin på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Kan varmt rekommendera er att boka en tid där för att få en SkinCeuticals behandling just efter vad din hy behöver! Ni kan boka en tid här.Lena! Vilken klippa hon är och herregud vad hon har lärt mig mycket om hudvård sedan starten av vårt samarbete. Lena jobbar för SkinCeuticals och innan vårt samarbete drog igång hade vi ett 2 timmars möte där hon grundligt berättade om alla deras produkter. Det är så viktigt att prata hudvård med experter och det är därför jag alltid uppmanar till att gå till en ansiksterapeut som kan lära dig om hur huden fungerar.
Sedan gick vi hem med vår nya ansiktsrutin. Och det är helt galet men jag byter aldrig ansiktsrutin? Men nu har jag gjort det och älskar verkligen denna rutin. Jag kommer säkert att byta bort några produkter till något annat, men just nu känns detta väldigt bra.

Min nya dag-rutin ser nu ut såhär:

1: Rengöring med deras Simply Clean.

2: Serum åker på direkt efter och det jag använder nu är Silymarin som boostar med C-vitamin och jobbar på aknebenägen hy. Denna är verkligen helt otrolig.

3: Phyto Corrective. Som lugnar min hy. Älskar den.

4: H.A Intensifier som också är ett återfuktande serum. Jag har Sveriges torraste hy? Så mycket serum är nödvändigt!

5: Daily Moisture som ansiktskräm.

6: Solkräm! Just nu använder jag deras "Oil Shield UV Defense Sunscreen SPF50".

Det var allt för den gången. Jag har redan bokat in en ny tid för ansiktsbehandling hos Lyko Concept Skin då jag bara älskade hela stället. Det osade lyx och jag fick livets härligaste nackmassage på köpet.

Länk till Lyko Concept Skin!


Gillar

Kommentarer

ph
,

kommer bilder från resan snart lr har jag missat det?

ph
,

kommer bilder från resan snart lr har jag missat det?

elinskoglund
elinskoglund ,
Inte lagt upp! Men kommer <3
nouw.com/elinskoglund
MissMinnea
MissMinnea,

Åh en sån där undersökning skulle jag också behöva göra! 😊

nouw.com/missminnea