Anlänt till Sianoukville

Kass bloggning de senaste, har berott på att vi vart på resande fot. Satt i en hotellbuss hela natten, eller låg. Det var faktiskt härligare än det låter, minus dock på att det är sandvägar emellan Siem Reap och Sianoukville, så man skakar en del när man ligger där. Men man fick en säng, wi-fi och lakan. Hur bra som helst gick det.

Vi kom fram till Sianoukville imorse och vi gillar det inte alls. Vidrigaste stranden och havet jag var på i hela mitt liv. Vattnet är ungefär gult som kiss så vi ska åka vidare till paradisön Koh Rong redan imorgon bitti, längtar! Där blir vi kvar en vecka. Då ska ni bannemig få se en hel del underbara bilder kan jag lova er. Folk som vart där säger att det är det vackraste de någonsin skådat. Kritvita stränder, turkost hav & huvudgatan på hela ön är en sandstrand så man går ständigt runt barfota. Fatta vilken dröm!

Ville bara slänga iväg ett inlägg nu fast vi har lite bråttom. Ska boka flyg till Bali, färja tills imon och en massa mer. Får blogga lite mer ikväll med bilder, kram!


Jag när vi besökte Ankor
Wat!

Gillar

Kommentarer

hanshen
hanshen,
Sugen på en god morotskaka? Recept och bilder hittar du här =) www.nouw.se/hanshen
nouw.com/hanshen
isaaa_,
åh bali som ska va så jäkla najs! hur länge är ni borta?
isabyl.devote.se