always #likeagirl

Den här filmen ger mig verkligen gåshud. Visste du att 72% av alla tjejer känner att samhället vill förändra dem? Visste du att 52% av alla tjejer får sämre självförtroende under puberteten? Vi tjejer får ständigt höra att vi inte räcker till och istället för att kämpa borde vi satsa på att göra någonting annat.

Något jag aldrig kommer att glömma är alla idrottslektioner under grundskolan och då vi spelade fotboll. Min favoritsport som jag älskade så himla mycket. Jag ropade "passa mig", sprang med i anfallen och hoppades hela tiden på att få bollen. Men det var inte många gånger man fick det, jag var ju tjej, tänkte jag.

Always kampanj #LikeAGirl vill slå sönder dessa begränsningar, för ingen ska få trycka ner oss tjejer. Vi ska vara unstoppable like a girl. Att vara tjej är något fantastiskt och det är något jag nu vill sprida till er alla! Sluta aldrig tro på er själva, kämpa för era mål & om killarna vägrar att passa dig bollen: Spring och putta ner dem och sno den ifrån dem =) Jag älskar Always insats till alla tjejers självförtroende!

Jag slutade aldrig spela fotboll utan jag fortsatte att spela i 12 år. Jag slog sönder begränsningarna samhället satte på mig och levde mitt liv precis som jag ville.

Gillar

Kommentarer

joseefiinb,
Jättebra kampanj! <3 / www.joseefiinb.devote.se
www.joseefiinb.devote.se
elinskoglund
elinskoglund ,
Visst är den! Helt fantastisk
nouw.com/elinskoglund
ellenahlstrom
ellenahlstrom,
den fick mig verkligen att börja gråta, Känner igen mig så mycket från när jag var yngre och försökte vara sämre än jag var på bollsport för att passa in i mallen som tjej..
nouw.com/ellenahlstrom