a night out with my girl

Igår (fredag) så var jag hos Hanna och gjorde fransarna och sedan gjorde Ida mitt hår. Efter hela förmiddagen och eftermiddagen på Salong Linné så gick jag på ett trevligt fredags-möte. Tror detta projekt kommer bli så jäkla fett, längtar tills det släpps! Jag skulle egentligen åkt hem emellan men tiden räckte in till så mötte upp Ellinor och gick hem till henne för fix.

Vi började kvällen med att ta ett litet glas hemma hos Emelie. Sedan gick vi bort mot Lou Lou, där vi skulle käka middag och dricka drinkar. Här är jag med välkomnsdrinken, mums så god den var. Och vad tycker ni om mitt nya hår? Skriver ett inlägg om det imorgon.

Till förrätt fick vi in en magisk charktallrik, jag vill lätt gå dit igen och bara sitta och dricka vin och äta goda ostar och korvar. MUMS! Sedan åt vi råbiff också, det går alltid hem.

Hat/älskar denna "spegel" på Lou Lou, den är nice för man släpper utseendet för en sekund men samtidigt får man lite panik över att man inte kan spegla sig på en hel kväll. Men vafan, det gick bra ändå. Fotovänligt.

Till varmrätt fick vi in ALLT för att provsmaka. Laxen och hamburgaren med sötpotatispommes var nog mina favoriter. Laxen var sådär mör att den smälte i munnen, bästa!

Gjertat <3

Runt 11-tiden så såg vi att en kö började ringla sig utanför dörren och festen började dra igång inne på restaurangen. Så sjukt skön musik så vi satt och gungade på stolarna (dansade sittandes), älskar det! Alla som var där var så taggade och jag som inte ens skulle ut..... Kunde inte hålla mig! Hade tänkt åka hem efter middagen men icke. Sedan att vi fick in en flaska bubbel gjorde ju inte beslutet svårare att ta, haha.

Sedan gick vi hem till Emelie igen och tog en kaffedrink och dansade till en massa skön musik. Efter ett tag där så gick vi till Push och dansade av oss. Vid stängning tog jag en Uber hem och vaknade sedan 5 timmar senare för att börja bära ut alla möbler på nedevåningen. Det är då man frågar sig själv varför man inte bara åkte hem efter middagen. Överlevt dagen i alla fall ;) Och det är MINNENA man lever på! 

Hade en magisk kväll och natt med mina tjejer, fan vi har alltid så sjukt kul ihop och det är guldvärt. Puss på er! <3 Och tack för bilderna @gertrudes.

Gillar

Kommentarer

nicolinaloof
nicolinaloof,
Härliga bilder!
nouw.com/nicolinaloof
alexsandraeeriksson,
Åh vad roligt det låter! Hoppas din helg fortsätter vara bra!
alexsandrae.forme.se
linneacasandra
linneacasandra,
Alltid så fin Elin!
nouw.com/linneacasandra
isaaa_,
vilka babes ni är alltså!! 😃
isabyl.devote.se