5 sanningar om när jag var liten

När jag var liten så drömde jag om att mamma och pappa skulle köpa en husbil som vi skulle åka runt med. Jag tyckte det verkade så himla mysigt att vara samlad så med hela familjen. Men tyvärr hände ju aldrig det!

När jag var liten så tänkte jag aldrig på vad jag sa. Ja sa allt jag tänkte på & jag vet inte hur många gånger mina föräldrar nöp mig i benet för jag sa något opassande, haha... Alltså jag måste ju vart jobbigaste ungen. Berättade alla hemligheter och frågade världens mest ärliga frågor rakt ut.

När jag var liten var jag egentligen en snällis men någon gång där så blev jag trotsig och fick gå på bråksamtal med min dåvarande bästis med rektorn. HAHA, vi var väl runt 10-12 år? Sedan vet jag att jag skärpte mig igen.

När jag var liten sket jag i vad alla andra hade på sig och gjorde exakt som jag ville. Jag klippte av mig mitt hår och flera misstog mig för att vara en kille. Ja, den perioden var ju inte den snyggaste i mitt liv... Men jag tyckte ju att jag var snygg då i alla fall ;)

När jag var liten så hade vi en dator hemma och då fick jag och min bror sitta max 1 timme per dag och det tog typ 20 minuter tills datorn var igång. Nu för tiden har alla varsin dator, ipad, iphone och allt elektroniskt som finns typ. SÅ sjukt hur snabbt tekniken utvecklats.

Foto: Mikaela Watsfeldt

Gillar

Kommentarer

NinjaKarin
NinjaKarin,
vilken rolig lista, ska nog göra detsamma 😃 Vad jag känner igen mig med datatid haha
nouw.com/ninjakarin
joseefiinb,
Jag och mina syskon fick också bara sitta MAX en timme per dag. Det kostade typ per timme att använda i internet då har jag för mig... haha!
www.joseefiinb.devote.se
elinskoglund
elinskoglund ,
HAHA, ja kommer också ihåg det!!
nouw.com/elinskoglund
lisagimbringer
lisagimbringer,
Så kul att läsa!
nouw.com/lisagimbringer
GetFitOrDieTrying
GetFitOrDieTrying,
Hoppas du får en alldeles underbar kväll..
kramkram <3
nouw.com/getfitordietrying
e
,
dina legs e top notch 😉
nicolinaloof
nicolinaloof,
Vilken fin bild!
nouw.com/nicolinaloof
isaaa_,
haha och minns du tutandet när man kopplade upp sig tll internet!? 😉)
isabyl.devote.se