5 sanningar

Jag tar alltid vatten på tandborsten en gång innan jag tar på tandkrämen och sedan en gång efter, annars blir det "torrt".

Jag startade min blogg när jag var 14 år. Men har sedan rensat min första blogg 1 gång och sedan bytt bloggportal 2 ggr. 

Jag är en drömmare. Varje situation ser jag utifrån en fantasivärld. Därför jag kan bli besviken på världen samtidigt som att jag ser allt ifrån ett ljusare perspektiv. Tex, om någon säger att vi ska åka ut med båten ser jag strålande sol, att vi hoppar ifrån båten och skrattar, grillar korv och  allt är sådär alldeles alldeles perfekt. Dvs, jag har lätt att bli besviken om det inte blir så...

Jag kan lätt inbilla mig saker, tex att jag är sjuk. En gång inbillade jag mig att jag var gravid (jag var övertygad om att jag var det) fast jag har ett preventivmedel som är 99.9 % säkert. Haha köpte i alla fall ett gravtest och det visade negativt... 

Har en tendenes att säga ordet "extremt" hela tiden. Ex, det är extremt varmt ute, denna tröja var extremt fin. osv osv. Min kompis Klara tycker det är jobbigt att jag säger det hela tiden, haha. 

Gillar

Kommentarer

ninalittorin
,
Hej Elin! Har läst din blogg ett tag nu och måste bara säga hur bra jag tycker att den är. Du skriver så bra och verkar så äkta. Fortsätt med det du gör! Många kramar :)
97olsc69,
Haha gör samma med tandborsten!!
evelinaolivia.devote.se