5 bilder som inspirerar mig


Bild från Elsa Hosks lägenhet i New York.

Är måttligt besatt av Elsas soffa som gärna hade fått flytta in i vår nya lägenhet. Vi kommer nog återigen vilja ha ett socialt vardagsrum som inte kretsar kring vart tvn ska vara. Det är synd att så många inreder sina hem utefter vart tvn ska stå. Jag inreder efter vart kakelugnen står! Om tvn får en naturlig plats i nästa lägenhet får vi se.Fogia hylla "Bond"

Jag är faktiskt lite trött på platsbyggd vägghyllor och har börjat falla mer för detta stuk nu. Enkelt och minimalistiskt. Sedan älskar jag ju trä, men det är ju sen gammalt. Men smakar det så kostar det. Ska kika på att ge mig på att designa en egen sådan hylla, med inspiration från denna från Fogia.Lovisa Hägers färgval i sin lägenhet.

Älskar idén av att ha ljusa väggar och några nyanser mörkare på dörrar och lister. Vi har det i vår nuvarande lägenhet också och givetvis vill vi ha det i nästa också. Att välja färg till sin lägenhet är något av det svåraste enligt mig och därför känns det bra att ha ett litet hum om hur jag vill ha det.Dusty Deco för Nordiska Galleriet.

Denna fåtölj får gärna flytta in i nästa lägenhet. Älskar rottingen!Ett rum i färg.

Jag känner mig inte alls främmande för att inreda ett rum i lägenhet i färg. Tak, väggar och fönster i samma kulör. Just den dova rosa ron faller mig i smaken. Eller pastellblått.


Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Har två vardagsrum och ingen TV i något av dom. Kan vara förvirrande för en del gäster 😊

nouw.com/handlasmart
amaliev
amaliev,

Så fint!🤩

nouw.com/amaliev