4 reafavoriter just nu

Dessa två föll mig verkligen i smaken. En perfekt blazer är något jag tycker alla borde ha i sin garderob. Perfekt att ha till vardags, antingen med en lätt t-shirt under eller varför inte en polotröja. Sedan föredrar ju jag att inte ha något alls under, endast ett lätt halsband. SÅ snyggt! Den perfekta kappan är ju ett ständigt letande. Men den ska vara i detta stuk, elegant och figursydd. Fullpott på dessa helt klart!

Den blå klänningen har jag kikat på under hela hösten. Tänk er den med bruna ben, klackar eller sneakers. En sommardag. Vågigt hår och ett leende på läpparna. Den perfekta klänningen, helt klart! Att sedan köpa den på rea blir bara ännu bättre. Den grå ponchon hade jag gärna adderat till min garderob. Tänk er att slänga på sig den en kall kväll, antingen inomhus eller när man ska ut med vännerna på sommaren.

Gillar

Kommentarer

angiepangie
angiepangie,
Fina grejer, gillar den gråa "kavajen" jättemycket 😊
nouw.com/angiepangie
tildanordgren
tildanordgren,
Vilka snygga plagg!
nouw.com/tildanordgren
tess,
Hej elin!

Jag hittade precis till din blogg via instagram och måste bara säga att du är så himla duktig och inspirerande. Har bläddrat igenom delar av ditt bloggarkiv och tycker du är så himla cool och verkar så vettig och smart. Hoppas du mår bra och tror på dig själv, ville mest bara säga det. KRAM <3
tessb.devote.se
elinskoglund
elinskoglund ,
Men Tess, SÅ glad jag blir <3 Tusen tusen tack
nouw.com/elinskoglund