24 december

wishlist for me

Okej - Jag satt och tänkte, vad finns det för saker som kan göra så att man mår bra idag? Ett svar. Ett rätt svar. Det var att längta till julafton och tills alla presenter. Barn som man är längtar man fortfarande tills man öppnar presenterna efter Kalle Anka. Jag vet att jag gjorde en önskelista häromdagen men denna är utformad efter vad jag vill ha. Denna sitter SÅ i prick på vad jag vill ha. Vill ha. Inte kommer få. Viktigt att stryka under det...

Först har vi Gant skjortan som jag vill matcha med min nya kashmir tröja. Jag älskar den kombon. Sedan en backpacking väska så jag själv slipper lägga pengar på det. Jag vill helst ha någon i färg tror jag - Och så ska jag och Klara matcha. Denna kanske det inte blir, men tog ett exempel. Sedan Malene Birger Ipad-skal. Förvisso har jag ingen Ipad själv men vi har några i familjen som jag gärna vill pynta upp med detta läcka skal. Anastasia contour kit som jag lånade av min vän Elin igår. Det är svindyrt men man blir så så så snygg av det. Älskar att jag verkligen börjat bry mig om smink då det bidrar till så mycket glädje. Att få sminka sig själv och se vilket fantastiskt resultat det kan ge är coolt. Att man själv kan skapa en smalare näsa och kindben för en kväll är väl ändå härligt. Jag och sist men inte minst dessa läckra varelser ifrån Acne. Behöver jag säga något mer? De behöver sitta på mina fötter. De är pricken över i:et. 

Ja, sedan får vi se om jag kanske önskar mig lite "mindre" saker också. För allt detta vågar man ju inte hoppas på... Hoppas ni fick lite inspo iaf till vad ni kan önska er/ge bort. 

Gillar

Kommentarer

lydia_heinevik,
Www.lydiaingrid.blogg.se Fett bra blogg om mycket tankar kring kärlek och ensamhet, vänner och svek
Www.lydiaingrid.blogg.se