2022, nu kör vi?

Jag startade det nya året i Tulum och jag lovar er - det kommer inlägg därifrån & tips. Jag försöker bara hämta mig från resan och samla lite energi. Jag minns inte senast jag var såhär jetlaggad från en resa? Det är for real omöjligt att ta sig upp på morgonen. Så denna vecka får bli en slow start... Mina Corona-test har visat negativt efter resan (tagit två stycken) men jag känner mig lite förkyld. Så jag håller mig inomhus nu de närmsta dagarna.

Ett steg jag tar detta år är att jag har signat kontor. Jag ska äntligen ha en plats att gå till varje dag. Jag har jobbat hemifrån sedan jag startade eget företag (2019) och det har passat mig bra. Men senaste tiden har jag känt mig oinspirerad och aningen lat. Jag vill pusha mig själv lite mer detta år och satsa mer på min karriär. Det har känts som att jag stått och stampat på samma plats, lite väl för länge nu. Att signa kontor kändes som ett bra steg att ta. Jag har råd med det nu och känner att mig bolag går runt som det ska.

Något annat roligt är att min hemsida för interiör styling snart är klar. Jag anlitade ett företag som bygger hemsidan åt mig och den blir så fin. Det är en stor satsning för mig och 2022 kommer jag att fokusera mer på att styla privatpersoners hem men även företagskontor.

Privat så vill jag fokusera på min hälsa och mitt välmående. Jag har IBS sedan många år tillbaks men sedan ett par månader tillbaks har jag inte alls mått bra i min kropp. Jag är konstant uppsvälld och har otroliga magsmärtor varje dag. Det är inget värdigt liv. Jag måste hitta rätt kost för min kropp som funkar i längden. Jag ska försöka hitta en kostrådgivare för mina magproblem och eventuellt undersöka om jag har fler underliggande problem. Det är en stress att alltid ha ont i magen, det känns fel. Som att något är riktigt fel.

Jag ska också fixa mitt knä. Jag har varit dålig på att köra min rehab efter min knäoperation i april förra året. Det har lett till att det aldrig riktigt blivit bra. Jag måste få mitt knä bra igen, så att jag kan träna som vanligt igen. Jag har helt enkelt några ångestpuckar att ta tag i privat.

Nytt år betyder en nystart och det är alltid härligt. Jag sätter dock inga direkta "nyårslöften" då jag tenderar till att bli väldigt destruktiv när jag ska göra det. Jag tror att det räcker att ta med sig några få saker: Bry dig om din hälsa & ditt välmående. Du ska leva med dig själv resten av livet. Ge kärlek till de som står dig nära. Gör dig av med de som inte ger dig något tillbaks. Fyll ditt liv med värme. Följ rutiner. Sakta ner emellanåt. Njut av de små stunderna.Gillar