2014 årsresumé - juli/december

Juli

I juli var jag inte hemma i Göteborg någonting förutom 2 dagar då jag hälsade på Harald. Sedan jobbade jag i princip varje dag på mitt sommarjobb, och bodde på landstället. De dagar jag hade ledigt var jag mentalt och fysiskt utmattad och låg mest och sov. Men när jag orkade tog jag mig ut på klipporna för att njuta av det fantastiska vädret västkusten bjöd på i sommar. Det var riktig sommarvämre. Satt på klipporna med Johanna. Åkte ut till Nils på Gullholmen för att mysa, dansa lite på den lokala puben och ta ett morgondopp nästa dag vid deras brygga. Det var ett sommarminne. Sedan åkte vi till våra familjevänner på Tjörn som varje sommar för att umgås. Drack rosévin ur en kristallkaraff. Livet. Många nätter spenderades på jobbet för att ha afterwork snack med kollegorna, saknar de nätterna. <3

Augusti

Augusti var höjdpunkten på min sommar då det hände mycket roliga saker. Slutspurten på jobbet gjorde mig både sorgsen och glad. Det var ju mitt liv efter att ha gått dit i princip varje dag hela sommaren. Nu skulle jag möta vardagen igen hemma i Göteborg, jag hade stängt av mina känslor hela sommaren. Men direkt när jag kom hem så var det dags för Way Out West lite spontant. Var där i samarbete med Oatly så hade tillgång till VIP-avdelningen, som gjorde allt lite roligare. Hihi. Lärde känna en massa nya människor och det var så kul att göra detta med Harald. Vi bodde i en lägenhet i stan hela helgen också. Dröm. Sedan packade jag väskorna för att åka till Stockholm, till Stampen media, för att ha möten där med olika Stockholmsbloggar osv. Jätte lärorikt, min första jobbresa. Sedan hem igen för att åka till Spanien i en vecka och koppla bort allt. Jag och Harald åkte dit själva och bodde i en super fin lägenhet. Ja, augusti var livets alla goda ting.

September

I september flyttade Harald till Lund så det blev en stor omställning i båda våra liv. Jag var och besökte honom i hans fina lilla lägenhet. Firade hans födelsedag och rätt som det var fick jag ett sms ifrån mitt hjärta Jennifer, som bor i Stockholm, att hon var i Lund för att hälsa på sin syster. Så vi träffades flera gånger och jag stannade nästan i Lund en vecka för att jag älskade det så mycket. Jag och Jempis badade badhus till å med, haha. Sedan hade Haralds pappa 50 års fest som var HUR roligt som helst. Fikade mycket, sommaren höll i sig längre och livet rullade helt enkelt på.

Oktober

I oktober började jag med körkortet på riktigt. Började på körskola och körde mycket hemma. Jag och Klara bestämde oss för att dra till Asien och började planera. Jag vann livets sminkväska av en tävling med L´oreal Paris. Klippte av mig håret. Hösten smög sig på och jag och några andra bloggerskor ifrån Nouw anordnade en bloppis. Sedan jobbade jag deltid som bloggredaktör på Nouw - såklart! Glömt och nämna det men det har jag gjort sedan augusti.

November

I november var jag på mycket event i samarbete med bloggen. Bland annat på Scandic Hak, Boulebar och Carin Westers pressfrukost. Sedan var vi ute och åt en fantastiskt middag med jobbet på omtalade Toso i Göteborg. Började få naglarna fixade hos Nailartbyhanna och det var mycket jobb på Nouw (eller föredetta Nattstad). För snart skulle ju lanseringen ske...

December

I december har det vart väldigt mycket fokus på jobb för att NOUW lanserats. Det har varit otroligt kul att få vara en del av detta och nu att få vara med och starta upp magasinet. Sedan har det vart mycket fokus på att övningsköra och plugga också, men nu har jag äntligen tagit mitt körkort och attans vad befriande det var. Det var ett av mina nyårslöften =) Sedan har vi haft ett litet Nouw-event, jag har firat jul på landet och kollat Mia Skäringer med en bästavän. Jag tycker december har vart ganska bra, trots rätt så känslosamt.

Shit vad ansträngande det var att göra dessa throw-backs på året, tagit lång tid... Men känns kul att ha gjort det just för att kunna se hur mycket man faktiskt gjort. Jag var ju övertygade om att året bara vart skit. Men lite ljusglimtar finns det allt. Puss på er och njut av tanken av att idag är det ett nytt år. KRAM!

Gillar

Kommentarer