2014 årsresumé - jan/juni

Januari

Januari började med att jag var utvilad ifrån en semester i Thailand. Brun och härlig invigde jag det nya året hemma hos John med vänner på tolvslaget. Den 13:e januari lämnade min kille mig för att åka ut i världen och äventyra. Det var en stor del av min vår och mycket sorg kring det. Jag skulle vara ifrån min trygghet i flera månader. Det skrämde mig. Det gjorde ont också, jag grät en hel del. Men sedan trivdes jag också i att hitta trygghet i mig själv igen. Umgicks mycket med mina vänner och vi hade en hel del roliga utgångar. Jag fyllde 19 år och hade tjejmiddag för mina närmsta. Sedan kom snön och pappa fick äntligen inviga sin plogmaskin... Haha, den har inte kommit till användning sedan dess.

Februari

I februari är det bara en sak jag minns när jag tänker tillbaks och det är sorg. En familjevän och barndomsvän gick bort och det var och är fruktansvärt. Men när jag kollar tillbaks så var vi i familjen i Hafjell och åkte skidor på sportlovet. Jag fikade massor med mina vänner. Pratade så mycket denna månad. Saknade min kille så extremt mycket, jag var orolig och paranoid över att något skulle hända honom också. Jag ser februari som ett stort moln med sorg helt enkelt. Jag blev arg på livet och lät min vän provocera er lite på bloggen... Blev ett jävla liv. Men min sinnesstämning var väl allt annat än stabil.

Mars

Mars minns jag inte heller förutom att det var mycket sorg. Begravning och hjärnspöken. Men jag var mycket hos läkaren då problemen med min mage förvärrades hela tiden. Sedan hade jag och finaste tjejerna bloppis på Tempel Lounge dit ni kom och shoppade och hängde. Sedan umgicks jag mycket med Klara ser jag då jag typ bara lagt upp bilder på oss två under tiden, haha! Sist men inte minst - finaste killen kom hem ifrån Asien. Ingen var lyckligare än mig över det.

April

April var en månad där det enda jag gjorde var att resa och plugga. Månaden började i London en vecka med min skola. Sedan stannade jag och mina vänner ett par extra dagar och tog in på ett fint hotell för att lyxa till det. När jag kom hem var det bara fyra dagar kvar tills jag och familjen åkte iväg till USA för att vara där två veckor. Mitt första besök i New York som var häftigt. Sedan åkte vi till stället där mitt hjärta är, Miami. Njöt så mycket. Älskade det så mycket. Som ni vet var ju jag där på språkresa i 3 veckor sommaren innan och blev kär i stället. Så ja, april var en fin månad.

Maj

Och så kom maj. En månad som skulle vara fylld utav glädje och skratt, slutade i tårar och smärta. En nära vän valde att försvinna ifrån jorden och det gjorde så ont. Gör så ont, fortfarande. Hela maj är som ett vakum ifrån verkligheten. Men det trots detta var det studentskivor, bal, Axel kom hem ifrån Australien och studenten närmade sig. Fick koppla bort känslorna och försöka leva i nuet. Det var jobbigt men man tog sig igenom det på ett sätt eller ett annat. Får gåshud bara av tanken på maj månad 2014. Fyfan vilken jävla vår det var, vilket helvete det var.

Juni

And here it came - Månaden då jag skulle ta studenten. Månaden som skulle bli livets lycka. Sorgen var i luften för allt skit som hänt under hela våren, men när studentdagen kom var det de enda som fanns i mitt huvud. Att få lämna skolan var något av det bästa som hänt mig då jag var så extremt trött på att plugga. Att dock skiljas ifrån mina vänner gjorde ont. Veta att vi inte kommer kunna ses varje dag. Hade en jätte fin student och hade den roligaste utgången i mitt liv senare på natten med min skola. I två veckors tid sedan var det att stressa runt till olika studenter och mycket alkohol. Shit vad stressad jag var då. Tror det var kombination av sorg, alkohol och alldeles för mycket i min hjärna. På samma vecka skulle jag ta studenten, gå på fyra olika mottagningar varje dag, gå på begravning och sedan koppla om till lyckligt tillstånd för jag skulle gå på Håkan konserten. Förstår ni hur hela min hjärna kollapsade i känslor och att växla mellan olika tillstånd. Det var fan hemskt. Sedan flyttade jag upp till landet för att jobba, och det gjorde jag minst sagt. På bilden med maten var på vårt första personalmöte för avsmakning av menyn, mums. Sedan kom midsommar och en helg ute på Käringön och Gullholmen. En av de bästa helgerna på hela sommaren. Vänner, glädje och vi NJÖT av det fina i livet.

Part 2 kommer inom några dagar.

Gillar

Kommentarer

elinee
elinee,
Kommer ihåg att jag läste din blogg när Erik gick bort, så otroligt sorgligt när en så fin människa försvinner
nouw.com/elinee