2 dygn senare, äntligen på Bali

Det blev en otroligt lång väg till Bali för mig. Planet i Finland blev försenat vilket ledde till att jag missade mitt connection flight till Bali i Singapore. Så jag fick checka in på ett lyxhotell för en natt, först tyckte jag det var lite jobbigt men gjorde det bästa av situationen. Hängde med kompisarna som också missade planet som kom ifrån Litauen. Vi käkade middag på hotellet och sedan gick jag själv upp till rooftopbaren. Beställde in en öl och ringde Elli på Skype. Där och då njöt jag av livet kan jag lova! Klockan ringde sedan 5 på morgonen och planet gick sedan vidare till Bali.

Där tog jag en taxi till hotellet och möttes utav Jossan och Albin, med en välkommen-öl. Alltså jag började ju nästan gråta, så glad över att få träffa dom. Sedan fick jag visa upp min bleka kropp vid poolen, haha. Inte okej hur blek man är för tillfället. Låg i skuggan någon timme då det är helt galet varmt, det var till och med svårt att andas. Sedan gick vi ner till stranden, åt lunch och la oss sedan i eftermiddagssolen tills det blev solnedgång. Då gick vi upp till beach-baren, beställde in en öl & lyssnade på livemusik. Njöt så mycket av att äntligen vara framme! Sedan blev det en massage och middag innan vi kom tillbaks till hotellet, forfarande i bikini. Älskar att allt är så avslappnat här.

Jag känner mig otroligt jetlagged. Är super trött men känner att jag inte kan sova. Så har gått ut till poolen vid hotellet, redigerat en massa bilder ifrån idag & bara försöker koppla av. Vad spelar det för roll om man sover lite för lite inatt? Tar ingen det imorgon på stranden. Kunde tyvärr inte ladda upp alla bilder då wifit här är jätte segt. Men hoppas ni gillar dom jag lagt upp så kommer fler upp imorgon när tålamodet är lite bättre. Puss och kram på er, hoppas ni har det fint där ni befinner er.


Gillar