2 år sedan studenten

​En bild tagen för 2 år sedan, vart tog tiden vägen? Känns dock som en evighetsseden jag tog studenten och lever ett helt nytt liv nu. Har växt så otroligt mycket som person sedan jag slutade skolan och har fått uppleva världen. Är självständig, egen och tror mycket mer på mig själv. Ni som tar studenten nu, njut av dagen & njut av vad komma skall. Det är nu livet börjar, det är nu ni får göra exakt vad ni vill. Låt ingen annan bestämma vad ni ska göra. Låt ingen annan säga till er att ni måste börja plugga eller "ta tag i livet". Gör det i din egna takt. 

Det är så ofta personer säger till mig att jag borde plugga, för det är säkrast så. Men vet ni vad? Jag är chefen i mitt liv och jag gör exakt vad jag vill. Jag är 21 år nu och har hela livet framför mig. Det har ni med. Så ut och res med er, upplev något nytt, gör saker du aldrig tidigare vågat och utmana dig själv. Det är då du kommer växa som individ och det är det som räknas i slutändan. 

Gillar

Kommentarer

liabergstrand
liabergstrand,
Ibland känner jag mig extra gammal 😂två år sedan? Jag tog studenten 2002 och känns ändå inte som om det var så längesedan. Och samtidigt toklängesedan! Konstig känsla att bli äldre och fortfarande känna sig ung ☺️
nouw.com/liabergstrand
Linnleissner
Linnleissner,
så vacker, då som nu!
nouw.com/linnleissner
Christine's Stories,
Helt rätt inställning. Livserfarenheter kan man inte lära sig i skolbänken. Njut medan du kan!
finest.se/christinestories