Ny delägare i Poppy Posters


Jag är så stolt över denna nyhet - att jag numera är delägare i Poppy Posters. Jag har länge velat involvera mig i ett bolag men jag har helt enkelt inte hittat rätt förens nu. Jag föll pladask för konceptet, teamet och den positiva andan. Låt mig berätta för er hur allt startade.

Jag sa upp mig ifrån Nouw i våras efter att ha jobbat där i 6 år. Jag kände mig klar och som att jag gjort mitt. Nu var jag äntligen redo för att använda mitt varumärke och kunskap, till att kunna hjälpa andra företag att komma ut på marknaden. I våras så tog jag ett möte med John, som berättade om ett nytt projekt han startat med två killar som heter Patrik och Micke. Bolaget som han berättade om hette Poppy Posters och sålde högkvalitativ konst i poster-format.Jag blev såld på Poppy Posters direkt. Jag visste att detta företag har något som konkurrenter inte har, dvs konst som faktiskt berör. Patrik och John har varit fotografer i över 30 år och har tusentals bilder i sitt arkiv. Idén föddes av att de var trötta på att alla deras fantastiska porträtt aldrig fick se dagsljus, utan bara låg gömda i ett arkiv. Bilderna hos PP kan vara allt ifrån en modeplåtning från 90-talet till unika illustrationer. Jag känner saker när jag ser dessa bilder och det är sådan klass på allt.Efter några fler möten så bestämde de sig för att de ville ta med mig i projektet. Livet är en slump och jag är tacksam över att jag nätverkat så mycket genom åren. Ett litet samtal med någon för flera år sedan, som då var John, ledde till detta: Att jag numera är delägare i Poppy Posters. Jag kommer främst att ha hand om deras PR & Marknadsföring. Det är ännu ett litet bolag så givetvis hjälper man till med allting. I fredags packade jag varor till kunder och på onsdag ska vi plåta i min lägenhet. Jag kommer att marknadsföra oss på mina kanaler och jag hoppas verkligen att ni gillar produkterna, lika mycket som jag.

Micke, jag, John & Patrik


Det jag älskar är att vi är ett team och verkligen tror på vår produkt. Jag är stensäker på att vi kommer slå igenom (vadå lite kaxig får man väl vara?). Kanske inte idag eller imorgon. Men inom snar framtid. Jag har jobbat med Influenser Marketing i massa år nu och jag har aldrig stött på ett posterföretag som säljer såhär fin konst. Den är något alldeles extra. Vi säljer också Fine Art, dvs orginalupplagor av bilder. De är betydligt mycket dyrare än 200-300 kr (som vår posters kostar), men då får man också en unik originalupplaga.

Jag vill kickstarta detta genom att ge er en rabattkod på "Poppyelin30" som ger er 30% på första ordern. Koden gäller i 48 timmar (så fram tills onsdag). Hoppas att ni hittar något ni gillar och wish me luck. Nu kör vi!


Gillar

Kommentarer

c
c,
Älskar bilderna! Men vad är det för hemsida? Känns en aning B eller någorlunda omordern... Förlåt för att jag är kritisk!
elinskoglund
elinskoglund ,
Vad roligt 😊 Hemsidan är COOL! den är unik. något annorlunda ifrån alla andra. den är väldigt poppy!
nouw.com/elinskoglund
oliviaskoglund
oliviaskoglund,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229