Lunch med Daniel Redgert


Idag hade jag och Daniel Redgert lunchdejt på Hillenberg. Vi träffades för första gången på Way Out West 2014. Minns att vi hängde hela helgen och Daniel fixade in mig på alla kändisklubbar i Göteborg. Jag hade pirr i magen hela helgen, allt var så nytt. Allt var så coolt. Jag såg personer jag innan bara sett på tv. Starstrucked är väl det rätta ordet.

Vi pratade mycket om det idag, att det är tråkigt, att det där pirret inte når en lika lätt. Nu när man är inne i allt detta så är inte kändisar lika coola, man har insett att de är vanliga människor precis som alla andra. Jag vet liksom att dessa personer är prick som mig och dig. Bara att de är framgångsrika inom de dom jobbar med. Coola events, som man för 6 år sedan hade dött för att få komma på, intresserar en knappt längre. Så mycket yta. Så opersonligt. Daniel frågade mig vad som ger mig det där ruset just nu. Jag vet inte var mitt svar. Tror jag måste söka efter någon ny glöd inom det jag gör, som verkligen kan motivera mig.

Nåväl, vi snackade på bra under lunchen och hade det riktigt trevligt. Inte för att jag trodde något annat. Daniel är en riktigt superstar inom det han gör och det inspirerar verkligen mig. Han jobbar hårt och når sina mål! Heja unga entrepenörer.


Gillar

Kommentarer

Svensson
Svensson,
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Låter ju helt otroligt =)
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229