Inlägget innehåller reklamlänkar från Softgoat

Här kommer några av mina rea-favoriter just nu. Jag har börjat tycka det är så kul att leta upp bra fynd! Nu regnar det här på landet så jag tänkte att det är perfekt att sitta och pilla med ett sånthär inlägg. Jag tycker faktiskt att man får unna sig lite på sommaren. Cashmere är det absolut bästa jag vet att ha på mig och som ni vet är jag Softgoats största kund, hehe. Nu har dom 20% på i princip allt så PASSA PÅ.

Gillar

Kommentarer

Jag har kommit till mitt paradis, Hälleviksstrand. Det finns ingen plats på jorden som slår detta ställe. Har verkligen allt att tacka för denna plats på jorden - detta är min plats för reflektion & avkoppling. Idag har jag legat och solat hela dagen, badat i havet & nu ska jag ut på en springtur. Tre saker jag älskar att göra på en och samma dag. KRAM på er och hoppas ni njuter av sommaren, det gör jag <3

Gillar

Kommentarer


Igår tog jag, Klara och Selma tåget till Göteborg. Jag vet faktiskt inte när jag kommer träffa Max igen... Det är lite jobbigt faktiskt men också nyttigt att vara ifrån varandra. Han behöver vara kvar i Stockholm för jobbet och jag ville åka till landet. Det är viktigt för mig att vara på landet åtminstone 2-3 veckor varje sommar.


Vi hade nämligen bestämt oss för att åka ut till Klaras sommarställe några dagar tillsammans. Jag har aldrig varit här i deras hus, vilket är lite konstigt kanske. Men samtidigt så är man ju på sitt egna sommarställe på sommaren. Men det är SÅ fint!


Vi käkade grillat till middag och en god sallad med jordgubbar i.


När jag packade inför min sommar på västkusten så lämnade jag sminket kvar i Stockholm. Jag har alltså detox HELT ifrån smink, vilket känns magiskt. Inte för att jag använder speciellt mycket smink, men ändå. Att bara kunna lägga utseendet lite åt sidan och istället fokusera på annat är magiskt.Selma får så otroligt mycket kärlek här. Hon älskar verkligen att vara på landet och få kunna springa fritt. Det är lugnande att det inte finns några bilar här heller!


På kvällen spelade jag, Klara och hennes syster Filippa kortspelet Chicago. Det var första gången jag spelade det men jag blev heeeelt fast. Kommer spela det hela sommaren nu, haha. Idag, onsdag, har vår dag faktiskt sett rätt så lik ut. Bortsett ifrån att jag gjort lite jobbgrejer och så.

Imorgon åker jag till Göteborg och hem till min lilla familj och på fredag så åker vi till landet. Jag kommer stanna där tills jag åker till Grekland den 19:e juli. Hej och hopp sommarlov!

Gillar

Kommentarer

Original text


Original text